Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα 22 Ιουλίου

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Τα πράγματα έχουν μπει σε μια σειρά κι αν έχεις να ανησυχείς για κάτι, είναι οι μάλλον απρόβλεπτες αντιδράσεις κάποιων προσώπων του άμεσου περιβάλλοντος σου, που έχουν πολύ διαφορετικές απόψεις από τις δικές σου. Κι εδώ μπορείς βέβαια να «ρίξεις γέφυρες» αλλά να θυμάσαι ότι με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται!
Παράλληλα, ο Δίας ανοίγει τους ορίζοντές σου στον οικονομικό τομέα, μέσω μιας πρότασης, που φαίνεται να έχει σπουδαίες προοπτικές.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από εντάσεις ή διεκδικήσεις που μάλλον δεν έχουν λογική. Αν πάλι αναζητάς κάτι νέο, μόνον σε μορφή περιπέτειας μπορείς να το έχεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σε έχουν ζώσει οι περιορισμοί και δεν θες πολύ για να. τα τινάξεις όλα στον αέρα! Αν όμως σε αυτήν την φάση δεν είσαι διατεθειμένος/η να υποκύψεις σε τίποτα και για κανέναν, χρησιμοποίησε τις εναλλακτικές λύσεις που σου παρέχει ο Δίας, αξιοποιώντας άμεσα μια πρόταση συνεργασίας που σου λύνει τα χέρια. Η αλήθεια είναι ότι βρίσκεσαι κοντά σε μια μεγάλη επιτυχία αλλά πρόσεξε μην την κλωτσήσεις με τα καμώματά σου!

Ερωτικά
Μπορείς να έχεις ό,τι ζητήσεις, αφού κατά κάποιο τρόπο είσαι περιζήτητος/η. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να εξαντλήσεις τις ιδιοτροπίες σου, βάζοντας τους άλλους ή τον άνθρωπό σου σε δεινή θέση.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Όσο κι αν η ζωή προσπαθεί να σε «διδάξει» κάποια πράγματα, εσύ παραμένεις αμετανόητος/η, ψάχνοντας πάντα έναν τρόπο για να διαφύγεις από τα δύσκολα, χωρίς να γίνεις «αντιληπτός/η»! Και συνήθως τα καταφέρνεις, σε αυτήν την φάση όμως, ο Κρόνος σε καλεί να κρατήσεις ένα ουσιαστικό δίδαγμα: Ποτέ μην εμπλέκεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου, αφού αργά ή γρήγορα θα το μετανιώσεις!

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε δίλημμα μεταξύ μιας συντηρητικής επιλογής και μιας περιπέτειας! Αν νομίζεις όμως ότι μπορείς να τα έχεις και τα δύο χωρίς συνέπειες, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς!

 

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *