Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα 22 Ιουλίου

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Βιώνεις ισχυρά διλήμματα γύρω από τις οικονομικές και επαγγελματικές επιλογές σου και το κακό είναι ότι σε αυτήν την φάση η αναζήτηση μιας χρυσής τομής δείχνει σχεδόν ανέφικτη. Είναι προτιμότερο λοιπόν να ρίξεις το βάρος, όχι τόσο στα δικά σου θέματα, όσο στην επίλυση των όποιων προβλημάτων προκύψουν σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Εκεί θα έχεις μια πιο καθαρή ματιά και βέβαια τις απαιτούμενες λύσεις.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε σπρώχνει να μπεις σε μια μάλλον κρυφή κατάσταση, να ξέρεις όμως ότι το μυστικό σου δεν θα μείνει για πολύ καιρό… μυστικό!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Έχεις «βυθιστεί» μέσα σε «απαράβατους» κανόνες που πιστεύεις ότι σε διασφαλίζουν από κάθε ανεπιθύμητη εξέλιξη, αλλά σύντομα θα διαπιστώσεις ότι τουλάχιστον υπερβάλλεις, αφού τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικογενειακό τομέα μπορείς να ωφεληθείς πολλά από τους άλλους! Καλά θα κάνεις λοιπόν να χαλαρώσεις και να δείξεις μεγαλύτερη ευελιξία, αξιοποιώντας άμεσα τις προσφορές του Δία!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε φέρνει κοντά σε ανθρώπους με τους οποίους έχετε πολλά κοινά κι αυτό είναι ένα καλό πρώτο βήμα. Από εκεί και ύστερα όμως, για να γίνει και το δεύτερο, απαιτούνται προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Μπορείς να ελιχθείς ανάμεσα σε πιέσεις και αναγκαιότητες βρίσκοντας τελικά τον τρόπο να τις αποφύγεις. Σε αυτό σε βοηθά ο Δίας, που είναι διατεθειμένος να σου προσφέρει εύκολες λύσεις, ιδιαίτερα μέσω μιας συνεργασίας. Από την άλλη πλευρά βέβαια, καλά θα κάνεις να «ακούσεις» τις προειδοποιήσεις του Κρόνου σε θέματα υγείας και διατροφής. Αν πρέπει να περιορίσεις κάτι, καν’ το χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ερωτικά
Το πεδίο είναι ανοικτό αλλά ό,τι κι αν κάνεις να θυμάσαι το εξής: Ο Ουρανός έχει ένα περίεργο χούι! Αυτό που κυνηγάς δεν στο δίνει ποτέ, αντίθετα αρέσκεται να σε αιφνιδιάζει με απρόβλεπτες προσφορές!

 

δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *