Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα 22 Ιουλίου

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Υποχρεώσεις και επιπλέον ευθύνες απέναντι σε αγαπημένα σου πρόσωπα δεν σου επιτρέπουν να χαλαρώσεις και ίσως σε «φορτώσουν» με επιπλέον άγχος ή βασανιστικές αγωνίες για το αύριο. Κι εδώ είναι που χρειάζεται να δώσεις περισσότερο «χώρο» στον εαυτό σου. Αντί, δηλαδή, να υπομείνεις αγόγγυστα τους κανόνες και τα «πρέπει» των άλλων, όρισε τα πράγματα με τα δικά σου μέτρα, πριν εκραγείς!

Ερωτικά
Μια γνωριμία σε ταξίδι ή σε μια κοινωνική εκδήλωση θα σου αναπτερώσει το ηθικό, αν όμως σκέφτεσαι να της δώσεις μια πιο «σοβαρή» διάσταση, είναι προτιμότερο να περιμένεις μέχρι να δεις και τα υπόλοιπα!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Κρόνος εξακολουθεί να σε πιέζει, σπέρνοντας στο διάβα σου ποικίλα εμπόδια ή αναγκαιότητες που αντιβαίνουν τα «θέλω» σου, είναι βέβαιο όμως ότι έχεις τις κατάλληλες απαντήσεις. Προσπάθησε να βγεις από τον φαύλο κύκλο των εξαναγκασμών, αναζητώντας σε φίλους και συνεργάτες λύσεις και βοήθειες. Μάλιστα μια συμφωνία μπορεί να σε βγάλει άμεσα από τα όποια αδιέξοδά σου, αρκεί να την «δεις».

Ερωτικά
Τα πρόσωπα που σε θαυμάζουν αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, ενώ δεν λείπουν και οι προτάσεις για κάτι πιο μεγάλο! Διάλεξε το καλύτερο για σένα με γνώμονα την καρδιά σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η προνοητικότητα σου, όχι μόνον σε «σώζει» από τους μπελάδες αλλά σου προσφέρει και σημαντικό πλεονέκτημα απέναντι σε όσους/ες δεν φρόντισαν να μαγειρέψουν, πριν πεινάσουν! Αν όμως δε «μεταφράσεις» αυτήν την υπεροχή σε συγκεκριμένα οφέλη, τότε θα είναι ένα δώρο άδωρο! Από την άλλη πλευρά ο Ουρανός δεν θέλει και πολύ για να σε κάνει έξω φρενών με ένα πρόσωπο που κινείται στο φιλικό σου περιβάλλον.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αυξάνει κατακόρυφα τη γοητεία σου και προσελκύει κόσμο, κάτι όμως που, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να δημιουργήσει ζήλειες και ανταγωνισμούς.

 

δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *