Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 24 Ιουλίου

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αν πραγματικά πιστεύεις ότι «τα πολλά λόγια είναι φτώχια» και ότι «τα αγαθά κόποις κτώνται» τότε καλά θα κάνεις να μείνεις διακριτικά στο περιθώριο των εξελίξεων, ώστε να αποφύγεις τουλάχιστον τον εκνευρισμό! Παρότι όμως θα διαπιστώσεις ότι στη ζωή δεν κερδίζουν οι ικανοί αλλά οι τυχεροί, μπορείς κι εσύ να αξιοποιήσεις τον ενεργό Δία βελτιώνοντας άμεσα το εισόδημα σου. Ένα «εφήμερο κέρδος» δεν παύει να είναι κέρδος!

Ερωτικά
Ο Άρης δημιουργεί διαδοχικές έλξεις και απώσεις, γι’ αυτό μην δένεις τίποτα «κόμπο». Σε αυτήν την φάση το μόνο σίγουρο είναι ότι τα δεδομένα θα αλλάξουν πολύ σύντομα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ανήκεις στην ομάδα των κερδισμένων της ημέρας, τουλάχιστον στα χαρτιά! Γιατί ξέρεις ότι η θεωρία απέχει πολύ από την πράξη, όσο και οι υποσχέσεις από την υλοποίησή τους. Φρόντισε, λοιπόν, ώστε η ανάδειξή σου και η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα να λάβει συγκεκριμένη μορφή, μέσα από την υλοποίηση μιας επικερδούς συνεργασίας ή συμφωνίας. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει ο Δίας!

Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία θα σε βάλει στον πειρασμό να σκεφτείς μήπως οι μέχρι τώρα επιλογές σου δεν ήταν δα και οι καλύτερες! Από εκεί και ύστερα όμως, εσύ θα αποφασίσεις.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Την ώρα που οι άλλοι χάνουν την ώρα τους, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, εσύ μπορείς να «τρυπώσεις» στην ουσία του θέματος, χωρίς να δίνεις στόχο, επιτυγχάνοντας τελικά μια μάλλον μυστική συμφωνία που θα σε ωφελήσει. Πρόσεξε μόνον μήπως υπερβείς τα εσκαμμένα, αφού όσο ο Δίας μπορεί να εξυπηρετεί τα σχέδιά σου, άλλο τόσο είναι πρόθυμος να σε εμπλέξει σε σκάνδαλα!

Ερωτικά
Ο Άρης σε βάζει σε περιπέτειες κι όλα είναι ανοιχτά. Εντάσεις, διεκδικήσεις αλλά και απρόβλεπτες καταστάσεις μεταθέτουν την όποια σταθερότητα στο μέλλον! Προσπάθησε τουλάχιστον να μείνεις μακριά από ζήλειες κι εγωισμούς.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *