Δείτε τι λένε τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Μήπως… καλόμαθες και γκρινιάζεις για το τίποτα; Δίας δεξιά, Δίας αριστερά, Δίας παντού, που κάνει τον Γκαστόνε Ντακ να ωχριά μπροστά σου αλλά εσύ παραπονιέσαι ότι δεν κέρδισες το τζακ ποτ στο Τζόκερ! Basta… Η τύχη σου είναι ότι έχεις γύρω σου ανθρώπους που σε αγαπούν και είναι πάντα πρόθυμοι να σε βοηθήσουν. Τίμησε λοιπόν κι εσύ την αγάπη τους, κάνοντας αυτό που ξέρεις καλύτερα απ’ όλα: Να σκορπάς το γέλιο και τη χαρά!

Ερωτικά
Αν ψάχνεις για καλή παρέα, η Αφροδίτη στον Λέοντα δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο, ανταμείβοντας την ταξιδιάρικη διάθεση σου με… ό, τι καλύτερο για σένα! Τουρίστας στη ζωή, τουρίστας και στον έρωτα, άντε το πολύ-πολύ να κουβαλήσεις καμιά βαλίτσα για να βγάλεις την υποχρέωση…

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ποιο «ναι» και ποιο «όχι»… Ένα είναι το σύνθημα που σε δονεί: Πρώτα η δουλειά! Κι όταν η… φίλη σου η Έρις φροντίζει, ώστε όλα να λειτουργούν οργανωμένα και σύμφωνα με τους κανόνες δεν μπορεί παρά να είσαι ευχαριστημένος. Το κακό είναι ότι σε αυτήν την φάση δεν θα αποφύγεις να συγχρωτιστείς με αδιόρθωτους τεμπέληδες ή εξυπνάκηδες, που έχουν μάθει να παίρνουν χωρίς να δίνουν. Εδώ θα πρέπει να επιστρατεύσεις τον Κρόνο σου κι ας σε πουν ξινό/η: Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!

Ερωτικά
Πολλοί σε κατηγορούν ότι βλέπεις τον έρωτα συμφεροντολογικά, μα δεν μπορούν να καταλάβουν ότι μια σωστή σχέση εμπεριέχει και το αμοιβαίο συμφέρον. Και τουλάχιστον για σήμερα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με την Έριδα θα σε δικαιώσει απόλυτα. Όχι και να τραβάς κουπί μόνος/η σου…

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Πολιτική με… ολίγη από διασκέδαση και το «υπηρετικό προσωπικό» στην απόλυτη διάθεσή σου. Ο Δίας η Αφροδίτη και η Δήμητρα σου κάνουν όλα τα χατίρια και κανονικά θα έπρεπε να είσαι ευχαριστημένος. Μα εσύ, όσο σε κανακεύουν, τόσο πιο παράξενος/η γίνεσαι κι αν συνεχίσεις στο ίδιο μοτίβο δεν θα αργήσει η ώρα που θα αρχίσεις να εισπράττεις διαδοχικές αρνήσεις. Άλλο πράγμα είναι το «μένω στο ύψος μου» κι άλλο το «είμαι γαϊδούρι»!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο Λέοντα σου σφραγίζει το διαβατήριο του έρωτα, μα εσύ επιμένεις… εγκεφαλικά! Είναι βέβαια γνωστές οι ιδιοτροπίες σου κι ότι αν μια σχέση δεν περάσει πρώτα από την βάσανο της πνευματικής επικοινωνίας, δεν θεωρείται σχέση. Ίσως και να έχεις κάποιο δίκιο αλλά … δεν θέλω υπερβολές! Κάποια στιγμή θα πρέπει να περάσεις και στον πραγματικό κόσμο των αισθήσεων, διαφορετικά θα μείνεις πάλι με τη φιλία αμανάτι.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Τώρα που ο Δίας, η Αφροδίτη και… τα άλλα παιδιά μπήκαν στον κόπο να εξυπηρετήσουν τις επαγγελματικές και οικονομικές σου βλέψεις, εκμεταλλεύσου την συγκυρία για να «κλείσεις τρύπες», τις δικές σου όμως πρώτα. Γιατί δείχνεις πρόθυμος να βοηθήσεις κόσμο αλλά μην ξεχνάς ότι στη ζωή δεν πρέπει μόνον να δίνεις αλλά και να παίρνεις αυτά που σου αναλογούν. Μόνον έτσι κερδίζεις την εκτίμηση και τον σεβασμό των άλλων.

Ερωτικά
Ο Άρης στον Καρκίνο ανεβάζει τη λίμπιντο σου στα ύψη και… κάτι πρέπει να κάνεις γι’ αυτό! Μπες λοιπόν στο τρένο του έρωτα, έστω και σαν… λαθρεπιβάτης! Εκεί σε περιμένουν πολλές εκπλήξεις του γούστου σου: Ο αισθησιασμός, το μυστήριο, η φαντασία και το πάθος φτιάχνουν ένα χαρμάνι που αποκλείεται να σε αφήσει ασυγκίνητο/η.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *