Δείτε τα ζώδια για Τετάρτη 20 Ιουλίου!

 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, εντείνει την ανάγκη σας να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, κάτι που θα σας ωφελήσει, αρκεί να μην πάρετε επιπόλαιες αποφάσεις. Βολιδοσκοπήστε τις διαθέσεις των εργοδοτών σας αν σκοπεύετε να κάνετε μια σημαντική κουβέντα μαζί τους και μην ζορίζετε την τύχη σας αν δεν θέλετε να βρεθείτε σε αδιέξοδο.   Από το απόγευμα και μετά, η μαγευτική αύρα της Σελήνης θα σας παρασύρει σε ένα χορό που θα σας μείνει αξέχαστος για πολύ καιρό σε εσάς και το ταίρι σας. Αποφύγετε την επίλυση διαφορών με φιλικά σας πρόσωπα, ώστε να μην γίνουν παρεξηγήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Περιορίστε σήμερα τις ενέργειές σας μέχρι εκεί που αντέχετε και μην φορτώνεστε ευθύνες άλλων, καθώς έχετε ήδη πολλά στο μυαλό σας και δεν θα τα καταφέρετε όλα μαζί. Η μέρα μπορεί να εξελιχθεί πολύ θετικά για τα επαγγελματικά σας, αρκεί να μην σας πιάσει εκνευρισμός και απογοήτευση σχετικά με τα οικονομικά σας. Μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με κανέναν και στρέψτε την προσοχή σας στα μελλοντικά σας σχέδια.   Θέλετε να κάνετε μια έκπληξη στο ταίρι σας σήμερα που έχει Πανσέληνο και σας έχει πιάσει μια πιο ρομαντική διάθεση, αλλά δεν είστε σίγουροι/ες για τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Αν πάντως το οργανώσετε τελικά και δεν δείτε ανταπόκριση, μάλλον ήρθε η στιγμή για να αλλάξετε ρότα.

ΙΧΘΥΣ

Οργανωθείτε δίχως πανικό αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε και σημειώστε αναλυτικά τις υποχρεώσεις σας, ώστε να μην παραλείψετε τίποτα. Η μέρα έχει αρκετή φούρια, κάτι που μπορεί να αποβεί καταστροφικό στην περίπτωση που σας διαφύγει κάτι σημαντικό και αναντικατάστατο. Οι επιχειρηματίες, μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας, μέσα από τις κατάλληλες διασυνδέσεις.   Η Πανσέληνος βγάζει στην επιφάνεια μια νοσταλγική και μελαγχολική διάθεση, η οποία μπορεί να ρίξει το ηθικό σας αν δεν το προλάβετε εγκαίρως. Συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα θα τονώσουν τον ψυχισμό σας και είναι πιθανό να κάνετε μια καινούρια γνωριμία που θα σας γοητεύσει.

via 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *