Τα ζώδια για Δευτέρα 16 Μαΐου

 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια νομική υπόθεση ή ένα επαγγελματικό ταξίδι. Επιπλέον, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να «μυηθείς» σε κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες που μπορεί να αφορούν είτε το διαδίκτυο, είτε γενικότερα τον κόσμο της ψηφιακής τεχνολογίας. Αν όμως κάτι τέτοιο ξεφεύγει από τα ενδιαφέροντα σου, μπορείς να αρκεστείς στην διευθέτηση πρακτικών θεμάτων που σχετίζονται άμεσα με την καθημερινότητα σου.

Ερωτικά
Αν θέλεις να ανεβάσεις ακόμη περισσότερο το «πρεστίζ» σου δεν έχεις παρά να «κυκλοφορήσεις», αφού η ανταπόκριση των άλλων προς το πρόσωπο σου είναι μάλλον δεδομένη. Επιπλέον ίσως να προκύψει κάτι ενδιαφέρον κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη και ο Δίας στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλουν θετικά στην διεκπεραίωση μιας οικονομικής υπόθεσης σου, κυρίως μέσω της συνδρομής κάποιων ειδικών που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Παράλληλα, ίσως να αποκτήσεις πρόσβαση σε κάποια χρήσιμα εργαλεία, με τα οποία θα μπορέσεις να ανταποκριθείς στις πιο σύγχρονες απαιτήσεις των καιρών. Ακόμη, ευνοούνται οι επενδυτικές δραστηριότητες.

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να μάθεις κάτι νέο ή διαφορετικό στην σεξουαλική σου πρακτική, διαπιστώνοντας τελικά, ότι έχουν και οι τεχνικές τα… καλά τους! Επιπλέον όμως καλείσαι να τηρήσεις τους κανόνες υγιεινής και καθαριότητας, ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο θα σου δώσει την ευκαιρία να υλοποιήσεις μια συνεργασία, μέσα από την παραγωγή συγκεκριμένου έργου. Καλό είναι όμως να περιορίσεις τον συναισθηματισμό σου, ώστε να κινηθείς λογικά και με βάση κάποιους κανόνες που διασφαλίζουν την ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων. Αυτό θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις με επιτυχία μια επαγγελματική σου υπόθεση αλλά και να τελειοποιήσεις τις εμπνεύσεις σου.

Ερωτικά
Από την στιγμή που οι διαθέσιμες επιλογές σου είναι περισσότερες από μια, κινδυνεύεις να περιπέσεις σε μια κατάσταση, όπου όσο και να «ψειρίζεις» τα πράγματα, συμπέρασμα… δεν θα βγαίνει! Ίσως λοιπόν είναι καλύτερα να αποφασίσει η άλλη πλευρά.

via 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *