Τα ζώδια για Τετάρτη 20 Απριλίου!

 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σηματοδοτεί το τέλος μιας συνεργασίας ή ενός κύκλου δραστηριοτήτων κι εκείνο που έχει μεγάλη σημασία είναι να μην «κολλήσεις» σε καταστάσεις που δεν έχουν πια να σου προσφέρουν τίποτα. Παράλληλα, η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο σε βοηθά να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, ίσως μάλιστα να γνωρίσεις κι ένα άτομο, που μελλοντικά θα αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμο για πολλές από τις επιδιώξεις σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να δοκιμάσεις κάτι πιο «μεστό» κι έχεις πολύ καλές πιθανότητες να βιώσεις πράγματα από εκείνα που σου… αρέσουν πολύ! Ίσως μάλιστα να μπουν οι βάσεις και για μια σχέση που θα σε καλύψει σε πολλούς τομείς.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου μεγάλης αποτελεσματικότητας, ιδιαίτερα σε σχέση με την καριέρα σου και τους στόχους που έχεις θέσει. Για την ώρα όμως, στην δουλειά σου φαίνεται πως κάποιος/α προσπαθεί να χειραγωγήσει τα πράγματα επ’ ωφελεία του/της, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι πιο υποψιασμένος/η. Ενδέχεται ακόμη να προβείς σε μια αναγκαία ανανέωση του εξοπλισμού σου.

Ερωτικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να σου δημιουργήσει διαδοχικά συναισθήματα «νίκης» και «ήττας», σε κάθε περίπτωση όμως, το θέμα είναι να μην «κολλάς» και να χαίρεσαι την κάθε στιγμή σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε «στρεσάρει» σε ένα προσωπικό σου ζήτημα αλλά και να σε οδηγήσει σε ένα προσωρινό οικονομικό αδιέξοδο. Παράλληλα όμως, η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο μπορεί να σου προσφέρει «στο πιάτο» τις πληροφορίες που είτε θα σε προστατέψουν, είτε θα σου δώσουν το πλεονέκτημα σε μια κομβική διεκδίκηση ή διαπραγμάτευση. Ακόμη, ευνοούνται οι σπουδές και τα ταξίδια.

Ερωτικά
Ο ενεργός Χείρωνας ίσως σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο μεγάλης ηλικίας, που έχει τον τρόπο να σου προσφέρει συγκινήσεις από αυτές που μένουν… αξέχαστες! Στο πρόγραμμα είναι πάντως και μια επανασύνδεση με ένα άτομο που ήδη γνωρίζεις πολύ καλά.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *