TikTok: Πώς θα φτιάξεις sushi από… καρπούζι!

sushi-watermelon

Διαδικασία:

Κόβουμε το καρπούζι σε κομματάκι περίπου 2 ιντσών το καθένα. Αναμειγνύουμε τη σος σόγιας με το λάδι και το μπούκοβο και τα ρίχνουμε σε μια μεγάλη πλαστική σακούλα τροφίμων που κλείνει. Ρίχνουμε και το καρπούζι μέσα και το αφήνουμε να μαριναριστεί για τουλάχιστον 6 ώρες. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C, τοποθετούμε το καρπούζι σε ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος και ψήνουμε για 1 ώρα. Αναμειγνύουμε τα σουσάμια σε ένα μπολ. Βουτάμε ένα-ένα τα ψημένα κομμάτια καρπουζιού στο μείγμα σουσαμιών και τα τοποθετούμε σε ένα πιάτο.

Υλικά:

¼ από ένα μέτριο καρπούζι
2 κουτ. σούπας σόγια σος
1 κουτ. γλυκού μπούκοβο
1 κουτ. σούπας λάδι
2 κουτ. σούπας λευκό σουσάμι
2 κουτ. σούπας μαύρο σουσάμι

@ligierwatermelon tuna … highhhh 🍉 #veganrecipes #tuna #tartare #watermelonsugar #learntocook #homechef #fyp #foryou

♬ Lofi – Domknowz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *