Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής σου επισημαίνει ότι για να εκπληρώσεις τις φιλοδοξίες σου θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που «σε περιμένουν στη γωνία» για να σου κάνουν την ζωή λίγο πιο περίπλοκη! Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη στον Τοξότη «σπέρνει» στο διάβα σου συμπαθητικά πρόσωπα, που σε κάνουν να ξεχνάς τις όποιες δυσκολίες σου, ενώ ευνοεί τα ταξίδια και τις μετακινήσεις.

Ερωτικά
Οι επιλογές σου εμπλουτίζονται και το πιθανότερο είναι πως μετά το πέρας της ημέρας θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος/η από την εξέλιξη των πραγμάτων. Μάλιστα, μια νέα γνωριμία μπορεί να λάβει και πιο «προχωρημένες» διαστάσεις!
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε βοηθά να νοιώσεις ασφαλής και επαρκής στον οικονομικό τομέα κι ίσως κάνεις κάποιες αγορές που θα «ανεβάσουν» ακόμη περισσότερο την ψυχολογία σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να επανεξετάσεις μια νομική υπόθεση, ενώ δεν αποκλείεται να καθίσεις πάλι στα «θρανία» για να ολοκληρώσεις τις σπουδές ή γενικότερα την επιμόρφωση σου.

Ερωτικά
Παρά τα όποια θετικά σημάδια, η προσωπική σου ζωή μπορεί να αποδειχθεί μεγάλος «μπελάς», εξ αιτίας της διάθεσης κάποιου/ας να σε «σπρώξει» σε μια επιλογή που τον/την βολεύει ή να παρέμβει στα προσωπικά σου χωρίς… φυσικά να σε ρωτήσει!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες σχετικές με φορολογικά ή ασφαλιστικά ζητήματα, πέραν όμως αυτής της «ταλαιπωρίας» σου, ίσως να συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου με την επιστροφή κάποιων χρημάτων ή την ανακάλυψη ενός κρυμμένου «θησαυρού»! Παράλληλα, η Αφροδίτη ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως βρεις αρκετά άτομα πρόθυμα να σε εξυπηρετήσουν.

Ερωτικά
Ανεξάρτητα με την εξέλιξη που θα θελήσεις να δώσεις σε μια νέα γνωριμία, το βέβαιο είναι ότι θα κολακευτείς από τα όσα… ωραία την χαρακτηρίζουν. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν είναι άσχημη ιδέα να κάνεις ένα ταξιδάκι με το ταίρι σου.

 

 

δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *