Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία προσδίδει στην καθημερινότητά σου έναν πιο «παιχνιδιάρικο» χαρακτήρα κι ίσως περάσεις αρκετό χρόνο, ασχολούμενος/η με πράγματα που από κάποιους/ες δεν θεωρούνται «σοβαρά». Από την στιγμή όμως που περνάς καλά, άσε τους άλλους να λένε! Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν τα ταξίδια και γενικότερα την επικοινωνία σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια ευχάριστη είδηση.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η να ξέρεις ότι αυτό το «καθεστώς» θα αλλάξει πολύ σύντομα, μπορεί και άμεσα. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε είναι βέβαιο ότι μια αντίστοιχη αλλαγή θα προκαλέσει αναταράξεις, ίσως και την διακοπή της σχέσης σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο «τυχερός» Ερμής στον Τοξότη σου παρέχει την δυνατότητα να αυξήσεις το εισόδημά σου και σου «ανοίγει την όρεξη» για επιπλέον αγορές, καλό είναι όμως να μην κάνεις κάποια κίνηση, αν πρώτα δεν λάβεις στο χέρι τα αναμενόμενα! Προσπάθησε επίσης να αποφύγεις ενέργειες που στοχεύουν κυρίως στον εντυπωσιασμό των άλλων και βέβαια μην ξεχνάς πως ό,τι κερδίζεις εύκολα, εύκολα το χάνεις.

Ερωτικά
Αν αναρωτηθείς για το πλήθος των θαυμαστών ή των θαυμαστριών που σε προσεγγίζει, να ξέρεις ότι δεν θα είναι η τελευταία φορά! Κι επειδή ακριβώς έχεις μπροστά σου ακόμη περισσότερες ευκαιρίες και επιλογές, μην βιάζεσαι να δεσμευτείς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Με τον Δία να ενισχύει άμεσα τις προσπάθειές σου, σίγουρα μπορείς να πετύχεις έναν τουλάχιστον από τους σημαντικούς στόχους σου, χωρίς να καταβάλλεις κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να ζητήσεις μια χάρη από κάποιο «ισχυρό» άτομο, ενώ γενικότερα φαίνεται πως υπάρχουν γύρω σου πρόσωπα πρόθυμα να σε εξυπηρετήσουν, χωρίς μάλιστα να σου ζητηθούν ιδιαίτερα ανταλλάγματα.

Ερωτικά
Ίσως σου γίνει μια πρόταση που δείχνει τέλεια αλλά αυτό δεν αρκεί για να σου εξασφαλίσεις την ευτυχία. Καλές είναι οι υποσχέσεις και οι προοπτικές αλλά ξέρεις ότι για να κτιστεί μια σοβαρή σχέση θέλει χρόνο και κόπο.

 

δείτε τα υπόλοιπα στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *