Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 1 Δεκεμβρίου

Μίξη του παλαιού με το νέο! Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου…


ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής στον Τοξότη σου φέρνει απρόβλεπτες εξελίξεις και αναπάντεχα συναπαντήματα, με πρόσωπα που ήδη γνωρίζεις αλλά οι «γέφυρες» μεταξύ σας έδειχναν «κομμένες». Πάντως σε δημιουργικό επίπεδο καλείσαι να εμπλουτίσεις τα ενδιαφέροντα και τις γνώσεις σου, συνδυάζοντας το παλιό με το καινούργιο και τις καθαρά τεχνικές πλευρές μιας εφαρμογής με το συναίσθημα που αποπνέει.

Ερωτικά
Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να συμβάλλει στο ξέσπασμα μιας συναισθηματικής «θύελλας», που μπορεί να μοιάζει και με «κρίση πανικού». Αντί όμως να σαστίσεις, άδραξε την ευκαιρία για να ξεκαθαρίσεις μια και καλή όλα αυτά που σε βαραίνουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Οι εκπλήξεις δεν είναι κι ό,τι το καλύτερο για σένα, πολύ περισσότερο στον οικονομικό τομέα, που θέλεις να εξελίσσονται όλα μέσα στα πλαίσια που έχεις ορίσει. Σήμερα όμως μπορείς να κάνεις μια εξαίρεση, αφού οι όποιες ανατροπές λειτουργούν υπέρ σου. Παράλληλα, ο Ερμής μπορεί να αναβιώσει μια υπόθεση, με την οποία σχετίζεται άμεσα ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Ερωτικά
Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο ήδη γνωρίζεστε αλλά δεν έχετε εξαντλήσει τα περιθώρια της σχέσης σας. Μάλιστα, ακόμη και μια «φιλική» αγκαλιά, μπορεί να λάβει άλλες διαστάσεις!

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Ερμής σου επιτρέπει να «εξασκήσεις» απέναντι στους άλλους τόσο την λογική σου πλευρά, όσο και την συναισθηματική και το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι το να μην μπερδέψεις τους αποδέκτες, καταλήγοντας σε μια πλήρη ασυνεννοησία! Παράλληλα, μπορεί να γίνουν και σε σένα δύο προτάσεις, η μια για κάτι «φρέσκο» και πρωτοποριακό κι η άλλη στα αχνάρια ενός παραδοσιακού σχήματος-προτύπου.

Ερωτικά
Τόσο μια «ελεύθερη» σχέση, όσο και μια «εξαρτημένη» έχουν τα υπέρ και τα κατά τους κι αν κληθείς να επιλέξεις μια από τις δύο καταστάσεις, το πιθανότερο είναι να τις πάρεις αμφότερες, είτε εκ παραλλήλου, είτε, όπως είναι το πιο σωστό, ως συνδυασμό.

 

 

δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *