Get The MadWalk Look by MAC: Επιστρέφουν τα πιο fashionable beauty parties!

To Mad και η MAC Cosmetics διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά την ενέργεια Get The MadWalk Look by MAC και προσκαλούν το κοινό να δοκιμάσει πρώτο, πριν τη βραδιά του MadWalk 2024 by Three Cents, τα πιο glam makeup looks που θα εμφανιστούν στο μεγαλύτερο music and fashion show της χρονιάς.

Στα τρία beauty parties του Get The MadWalk Look by MAC, που θα γίνουν στα καταστήματα της MAC στο Περιστέρι, στη Γλυφάδα και στη Θεσσαλονίκη, οι MAC experts θα αξιοποιήσουν το ταλέντο και την έμπνευσή τους για να προτείνουν τα beauty looks που θα πλαισιώσουν τις δημιουργίες των σχεδιαστών τη μεγάλη βραδιά. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν το look που τους αρέσει και να το εφαρμόσουν στο πρόσωπό τους.

Μάλιστα, όσοι και όσες φωτογραφηθούν στο publicity banner που θα βρίσκεται στον χώρο και ανεβάσουν story τη φωτογραφία τους στο Instagram κάνοντας mention @mad_tv & @maccosmeticsgreece, θα μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν προσκλήσεις για το MadWalk 2024 by Three Cents.

Τα beauty parties του Get The MadWalk Look by MAC θα πραγματοποιηθούν:

 

  • 24 Οκτωβρίου, 18:00 – 21:00, στο κατάστημα MAC Περιστερίου (Εθνικής Αντιστάσεως 23)

Live Mad Radio 106,2 με την Αθηνά Κλήμη

Live Performance: Natasha Kay

Guests: Georgia Georgiou και Gingerbread Bae

 

  • 31 Οκτωβρίου, 18:00 – 21:00, στο κατάστημα MAC Γλυφάδας (Αγγέλου Μεταξά 24-26)

Live Mad Radio 106,2 με την Αθηνά Κλήμη

Live Performance: Natasha Kay

Guests: Georgia Georgiou και Gingerbread Bae

 

  • 5 Νοεμβρίου, 18:00 – 21:00, στο κατάστημα MAC Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 53)

LIVE Radio με τον ZOO 90,8

Live Performance: Natasha Kay

Guests: Georgia Georgiou και Gingerbread Bae

 

Σε περιμένουμε στο απόλυτο fashion & beauty party του Mad και της MAC Cosmetics, για να δοκιμάσεις πρώτα εσύ τα πιο glam makeup looks του MadWalk 2024 by Three Cents, να γνωρίσεις από κοντά αγαπημένους σου influencers και να διασκεδάσεις με πολλή μουσική!

Συντονίσου στο MAD TV, το MAD Radio 106.2 και τα Social Media του MAD και της MAC Cosmetics για να τα μάθεις όλα!

Σχετικά με τη MAC

Από το 1984, η M·A·C Cosmetics έχει εδραιωθεί ως το απόλυτο Makeup brand, με τη σταθερή υποστήριξη από Makeup Artists, μοντέλα, φωτογράφους και δημοσιογράφους σε όλο τον κόσμο. Το artistry, η διαφορετικότητα και η συμπερίληψη αποτελούν αναπόσπαστα στοιχεία του DNA της, ενώ η κοινωνική υπευθυνότητα είναι στον πυρήνα όλων των δράσεων που αναλαμβάνει.

Παραδοσιακά, στόχος της M·A·C Cosmetics δεν είναι απλά να παρέχει καινοτόμα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, ποιότητας και απόδοσης, αλλά ανέκαθεν πρεσβεύει την ελευθερία της έκφρασης του προσωπικού στυλ σε κάθε εκδοχή τους. Το κύρος στην τέχνη του makeup για τη M·A·C Cosmetics ξεκινά από την εκπαίδευση των artists μας σε κάθε γωνιά του πλανήτη και κορυφώνεται με το ηχηρό μήνυμα –All Ages, All Races, All Genders– που εκπροσωπεί τον αγώνα για ίσα δικαιώματα για όλους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *