NEMO: Ποια Ελληνίδα καλλιτέχνης θα συμμετείχε στο video clip για το νέο του τραγούδι “Eurostar”;

Το πολυσυζητημένο NEMO που κατέκτησε τα charts στην Ευρώπη με το νικητήριο για τη Eurovision τραγούδι “The Code” (100.000.000 + streams παγκοσμίως), επέστρεψε με ένα dance floor και uplifting κομμάτι με τίτλο “Eurostar”! Ποια Ελληνίδα καλλιτέχνης ήταν να συμμετάσχει στο video clip του τραγουδιού αλλά δεν έγινε τελικά; Η Μαρίνα Σάττι!

Η Μαρίνα Σάττι και το NEMO ήρθαν ιδιαίτερα κοντά στη Eurovision και έγιναν φίλοι, ενώ σε πολλά στιγμιότυπα του διαγωνισμού εθεάθησαν να κάνουν παρέα. Ακόμα και στην πρόκρισή της στον Τελικό, κατά τον Β’ Ημιτελικό, την στιγμή που οι συμμετοχές είχαν στηθεί για να χαιρετήσουν την κάμερα, η Σάττι βρισκόταν μαζί με τον Nemo, παρά με την ελληνική αποστολή.

Μέσα από το video clip, παρουσιάζεται ένα ταξίδι στον κόσμο της νύχτας από το Παρίσι στο Λονδίνο με το διάσημο τρένο υψηλής ταχύτητας, με στάσεις στα διάσημα clubs, τα bars και τις πίστες της βρετανικής πρωτεύουσας.

Το “Eurostar” αναμένεται να γίνει viral, αφού ήδη μέσα σε 11 μέρες έχει συγκεντρώσει 712k περίπου streams στο Spotify μόνο και χιλιάδες βιντεάκια στο TikTok!

Δείτε εδώ το video clip:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *