Ιωάννα Τούνη: Η περιπέτεια που βίωσε με έγκυο φίλη της

Ξέσπασε σε κλάματα 

Η Ιωάννα Τούνη πριν από λίγες ώρες, έκανε γνωστή την περιπέτεια που έζησε μαζί με την εγκυμονούσα φίλη της, Ντόρις Ηλέκτρα Μιχαηλίδου, σε αεροδρόμιο του Λονδίνου. Η γνωστή επιχειρηματίας τόνισε πως θα κινηθεί νομικά κατά της αεροπορικής εταιρείας για ηθικούς περισσότερο λόγους και θα το πάει έως τέλους.

«Κλαίω γιατί δεν είμαι καλά, είμαι μέσα στην ένταση. Με συγχωρείτε, είμαι συγχυσμένη. Μας έκαναν αλλαγή gate. Για να φύγουμε ήταν το 44, ο κόσμος είναι ακόμα εδώ πέρα. Ήρθαμε όλοι μαζί, καθίσαμε μαζί με την Ντόρις που είναι έγκυος. Μείναμε τελευταίες περιμένοντας να μπούμε γιατί δεν υπάρχει priority είναι οικονομική εταιρεία», είπε χαρακτηριστικά στο TikTok.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα:

@j.touni Συγγνώμη που μιλάω έντονα και γρήγορα, αλλά κλαιω και εχω φουλ ενταση και νιωθω πολύ αδικημένη…Η καταχρηση εξουσίας ειναι αυτό που με νευριαζει πιο πολύ απο την ταλαιπωρία και τα χρηματα που θα ξοδέψω για να φτάσω καποια στιγμή σπιτι μου… δεν ξερω πως να σου περιγραψω καλυτερα το όλο σκηνικό… μολις ηρεμησω θα προσπαθήσω να σου κάνω βίντεο ξανα σε οτι απορία ή διευκρίνηση θέλεις σχετικα… γραψε μου τι θα εκανες στην θεση μου και αν μπορω να κινηθώ νομικά κάπως🙏🏼@Ryanair … #worstairline #ryanair ♬ original sound – Ioanna Touni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *