Ο Seungri των BIGBANG εγκαταλείπει τη μουσική βιομηχανία!

Seungri

Το μέλος του γνωστού KPop group έχει εμπλακεί σε ένα τεράστιο σκάνδαλο που έχει σοκάρει την Νότια Κορέα.

 

Seungri

Με μια επίσημη ανακοίνωση μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Instagram, ο Seungri έκανε γνωστή την απόφασή του να εγκαταλείψει τη μουσική βιομηχανία.

Το μέλος του διάσημου KPop group BIGBANG έχει εμπλακεί σε ένα τεράστιο σκάνδαλο που αναστατώνει τις τελευταίες εβδομάδες την Νότια Κορέα και τους φαν της Kpop ανά τον κόσμο.

Το σκάνδαλο ξεκίνησε μετά από ένα περιστατικό που συνέβη σε club που ανήκει στον Seungri. Στο συγκεκριμένο club λέγεται ότι πολλές γυναίκες έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης ενώ βρίσκονταν κάτω από την επήρεια ναρκωτικών ουσιών χωρίς την συγκατάθεση τους.

Εκτός από το παραπάνω, έχουν διαρρεύσει μηνύματα όπου ο Seungri παραδέχεται ότι «έκλεινε» γυναίκες για παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών σε επενδυτές του club του.

Το θέμα έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις, με πολλούς ακόμα διάσημους άνδρες να φαίνεται ότι είναι εμπλεκόμενοι, ανάμεσα τους πολιτικοί και η αστυνομία.

Στο μήνυμα με το οποίο έκανε την απόφαση του γνωστή, ο Seungri έγραψε ότι θέλει να προστατέψει το όνομα της δισκογραφικής του εταιρείας (YG Entertainment) και των BIGBANG, ενώ δήλωσε ότι είναι πρόθυμος να συνεργαστεί με τις αρχές.

Η αποχώρηση του από το συγκρότημα και το συγκεκριμένο σκάνδαλο έχουν διχάσει την Kpop κοινότητα και τους φαν των BIGBANG, οι οποίοι δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν.

Για περισσότερα μουσικά νέα συντονίσου στο Instagram account του MAD TV!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *