Τα ζώδια της εβδομάδας!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η διέλευση της Σελήνης από τον Τοξότη ενεργοποιεί τον Άρη και τον Κρόνο που βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές. Καλό είναι λοιπόν να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, ιδιαίτερα αν αντιληφθείς ότι κάποιοι/ες εγείρουν παράλογες απαιτήσεις. Παράλληλα, ίσως χρειαστεί να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή ή να έρθεις εκτάκτως σε επαφή με αρμόδιους, ώστε να προλάβεις μια «ζημιά» που πάει να γίνει.

Ερωτικά
Είτε ανησυχήσεις «σφόδρα» από τις εξελίξεις στην σχέση σου, είτε «συγκλονιστείς» από μια νέα γνωριμία, η κοινή συνισταμένη είναι μια ένταση που τελικά θα σε αναγκάσει να δείξεις είτε τον καλύτερο, είτε τον… χειρότερο εαυτό σου!
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί νέα δεδομένα στα οικονομικά σου κι αν δεν φροντίσεις έγκαιρα να αλλάξεις τις προτεραιότητές σου ή την πολιτική σου, ίσως βρεθείς στην δυσάρεστη θέση να «τρέχεις» πίσω από τις εξελίξεις, χωρίς να πετυχαίνεις κάτι ουσιαστικό. Παράλληλα όμως, αν ακολουθήσεις μια δυναμική πολιτική, μπορεί να ωφεληθείς από την εξέλιξη μιας νομικής υπόθεσης ή να λάβεις βοήθειες από συγγενείς.

Ερωτικά
Πολλά γίνονται, είτε για χάρη σου, είτε εξ αιτίας σου αλλά ίσως κάποια πράγματα πάρουν μια δημοσιότητα που θα σε ενοχλήσει, αφού φαίνεται να παραβιάζονται τα «προσωπικά σου δεδομένα». Παράλληλα, φαίνεται ότι κάποιος/α «βάζει λόγια» με σκοπό να διαταράξει το καλό κλίμα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη δείχνει ικανή να αλλάξει τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως τελικά να βρεις μεγαλύτερη ανταπόκριση από κάποιους/ες που δεν περιμένεις, παρά από τους τυπικά «συμμάχους» σου. Από αυτήν την άποψη είναι πολύ πιθανή μια αλλαγή πλεύσης, προκειμένου να ξεπεραστεί το όποιο αδιέξοδο. Παράλληλα, ίσως ανησυχήσεις από τις εξελίξεις στην ζωή ενός «δικού σου» ανθρώπου.

Ερωτικά
Ένας νέος κύκλος ανοίγει στα προσωπικά σου κι ίσως θα έπρεπε να εκμεταλλευτείς την περίσταση για να αφήσεις πίσω σου «παγιωμένες» θέσεις και πεποιθήσεις, που επανειλημμένα έχουν σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία σου.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *